2016. április 4., hétfő

Így tervezd meg a karaktereket!

Sziasztok! :3
Újabb cikkel érkeztem, melyben a karakterek megtervezéséről fogok nektek írni. Remélem hasznotokra válik!
1. Álmodd meg!- Gondold ki, hogy ki legyen a történetedben az a szereplő. A legfontosabb az, hogy főszereplő lesz, vagy mellékszereplő.
2. Válassz tulajdonságokat!- Találd ki, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a karaktered. Ügyelj arra, hogy ne használj két ellentéte tulajdonságot! (Kedves-bunkó, jó-rossz, stb.)
3. Tervezd meg a külsőt!- A külsőt úgy lehet a könnyebben megtervezni, ha egy vázlatfüzetbe lerajzoljuk a karakterünket. Ha jellemzést írunk róla, kövessünk egy rendszert (lentről fel, fentről le, stb.). Használjunk változatos szavakat, különleges színeket, minden olyan dolgot, ami élethűvé teszi a leírt/lerajzolt karaktered.
4. Adatok- Nem utolsó sorban ki kell találni a legfontosabb adatokat. Kedvenc szín, étel, ország, nyelv, film, könyv, sorozat, zene, kaja, stb. Ne felejtsd ki a főszereplő szülinapját, nemzetiségét, hobbijait.

Ezt a témát csak úgy gyorsan szerettem volna összefoglalni. Hamarosan hozok egy olyan cikket, amiben ötleteket adok a karakter megtervezéséhez. Remélem azt is elolvassátok majd! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png Pattern