2016. március 25., péntek

Hogyan kezdjek bele egy blogba?

Sziasztok! :)
Ma arról fogok írni, hogy hogyan kell új blogot nyitni. Ha van bármi kérdésetek ezzel a témával kapcsolatban, írjatok egy kommentet ez alá a bejegyzés alá.
Először gondold át, hogy mi lesz a blog témája, miről szeretnél írni. Ha ez megvan, találj ki egy megfelelő címet a történetednek/ blogodnak, majd válassz ki egy olyan weboldalt, ahol szeretnél írni. (Én a blogspotot ajánlom!) Pötyögtesd be a kiválasztott címet, majd az url címet és már kész is a blogod.
Ha már van elképzelésed a blog kinézetével kapcsolatban, kérj meg valakit, aki megcsinálja neked (abban az esetben, ha te nem tudod megcsinálni). Míg vársz a designre, írj egy fülszöveget/ köszöntőt. Ezt többször is ellenőrizd át, mielőtt közzétennéd. Ezután jöhet a kezdő bejegyzés. Itt mondd el, hogy hány rész várható hetente, miről olvashatnak, stb (mindent, amit a blogodról tudni kell). Ha már megvan minden, ami kell egy jó bloghoz, elkezdheted az írást. Nem muszáj rögtön az első fejezettel kezdened, kezdhetsz a prológussal is, amiben ismerteted a karaktered helyzetét. Ezután már simán fog menni az egész! A lelkesedésed ne lankadjon, akkor se, ha a blogod nem látogatják eleinte sokan. Kérj kritikákat, reklámozz, vagy írj nekem! Bármikor elolvasom a blogod! :)

Cikkek, amik segíthetnek a blogolásban:

3 megjegyzés:

  1. Szia. Szerintem ennél azért összetettebb a blogkezdéshez használatos kellékek listája. :D Mindenesetre a fontos dolgokat leírtad, csak a történet kitalálásáról, design követelményekről, helyesírásról is kellett volna legalább 3-4 mondat, hanem több. Sok sikert. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Ezeket a dolgokat mind külön bejegyzésbe szeretném összefoglalni, hogy részletesen kitérjek a témákra. Ezeket majd linkelem ennél a bejegyzésnél, így sokkal áttekinthetőbb lesz. Azért köszi, hogy szóltál! :)

      Törlés

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png Pattern